Afghansk rätter
- 10. MANTOO199 :-Dumplings, köttfärsfyllning, lök, vitlök, curry
Garnering: Torkad mynta eller färsk koriander, yoghurtsås, tomatsås lappe (Gula linser)
- 11. ASHAK (vegetarisk)189 :-Dumplings, purjolök fyllning, tomat, tomatsås (röda bönor), yoghurtsås, vitlök, garnering, torkad mynta
- 12. BOLANI (VEGETARISK)159 :-Afghansk tunnbröd som fylls med potatis, purjolök och steks i olja
- 13. PIRKI (vegetarisk)169 :-Afghansk tunnbröd som fylls med purjolök, potatis och ugnsbakat
- 14. QABULI (Mahicheh)199 :-Afghansk ris med lammkött. Riset tillagas med kött, kryddor, morot & russin. Toppas med pistage och mandel.
- 15. BORANI BADEMJAN159 :-(vegetarisk) Stekt aubergine i tomatsås som serveras med torkade mynta, färsk koriander, yoghurtsås, vitlök.
- 16. ZERESHK POLO BA MORGH159 :-Saffranstoppat ris med berberisbär, pistage och mandel. Serveras med kycklingklubba
- 17. QURMEH SABZI159 :-Långkokt nötgryta med örtkryddor och röda bönor. Serveras med varmt ris
- 18. KÖFTE GRYTA (UGNBAKAT)159 :-Köfte i tomatsås, Serveras med varmt ris eller färskt bröd
- 19. SABZIPOLO BA MAHI240 :-Grillad laxfilé med blandad dillris