Afghansk rätter

  • 10. MANTOO
    199 :-
    Dumplings, köttfärsfyllning, lök, vitlök, curry

    Garnering: Torkad mynta eller färsk koriander, yoghurtsås, tomatsås lappe (Gula linser)


  • 11. ASHAK (vegetarisk)
    189 :-
    Dumplings, purjolök fyllning, tomat, tomatsås (röda bönor), yoghurtsås, vitlök, garnering, torkad mynta


  • 12. BOLANI (VEGETARISK)
    159 :-
    Afghansk tunnbröd som fylls med potatis, purjolök och steks i olja


  • 13. PIRKI (vegetarisk)
    169 :-
    Afghansk tunnbröd som fylls med purjolök, potatis och ugnsbakat


  • 14. QABULI (Mahicheh)
    199 :-
    Afghansk ris med lammkött. Riset tillagas med kött, kryddor, morot & russin. Toppas med pistage och mandel.


  • 15. BORANI BADEMJAN
    159 :-
    (vegetarisk) Stekt aubergine i tomatsås som serveras med torkade mynta, färsk koriander, yoghurtsås, vitlök.


  • 16. ZERESHK POLO BA MORGH
    159 :-
    Saffranstoppat ris med berberisbär, pistage och mandel. Serveras med kycklingklubba


  • 17. QURMEH SABZI
    159 :-
    Långkokt nötgryta med örtkryddor och röda bönor. Serveras med varmt ris


  • 18. KÖFTE GRYTA (UGNBAKAT)
    159 :-
    Köfte i tomatsås, Serveras med varmt ris eller färskt bröd


  • 19. SABZIPOLO BA MAHI
    240 :-
    Grillad laxfilé med blandad dillris